Viviere produkty (sesja 2)-54

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

 

 

Nalać 5 łyżek oliwy z oliwek

lub masło na patelnię, następnie dodać

zawartość torebki

i doprowadzić do smażenia, zostawiając na kilka

sekund. Następnie patelnię nalać 750 ml wody lub bulionu.

Na patelnie wyłożyć gotowy ryż nie mieszając, dodlewając wodę w razie konieczności.

Doprawić odrobiną masła i soli. Ryż jest gotowy do podania.

DOSTEPNY W WERSJACH:

  1. Prontacottura on arancia ( ryż z dodatkiem pomarańczy)
  2. Prontacottura con limone (ryż z dodatkiem cytryny)
  3. Prontacottura con carciofi (ryż z dodatkiem karczochów)
  4. Prontacotturacon porcini (ryż z dodatkiem borowików)
  5. Prontacottura con zucca gialla ( ryż z dodatkiem żółtej dynii)
  6. Prontacottura all`Ortolana (ryż z dodatkiem marchewki, cukinii, borowików, cebuli,kapusty, papryką)