image1 (1)

VIVERE ITALIANO postanowiło przegonić złą pogodę i rozpocząć letni sezon z cyklem eventów kwietniowych!!!

18/04/2015 Sobota godzina 19:00: ITALIAN FOOD MEETS POLISH ART – Tym razem połączymy włoskie smaki z polską tradycją, a mianowicie z producentem polskiego cydru MELI MELUM! W trakcie wieczoru poznamy historię powstania maki, a także będziemy mieli okazję degustować typowo polski trunek, do którego produkcji wykorzystywane są nasze polskie jabłka!!!
Italian food meets polish art w zupełnie nowej odsłonie! 

19/04/2015 Niedziela od godziny 13:00: Domenica Italiana (Włoska Niedziela) zapraszamy Was na włoski obiad w trakcie którego serwujemy spaghetti al pomodoro BIO i kieliszek wina w cenie 20zł

20/04/2015 Poniedziałek godzina 18:30: degustacja oliwy aromatyzowanej marki Le Ferre – delikatna oliwa z oliwek to bardzo wdzięczny produkt, który świetnie komponuje się z różnorodnymi ziołami i przyprawami, w trakcie wieczoru będziecie mieć okazję spróbować tego prostego ale jakże smacznego produktu w nowych odsłonach. (Udział w degustacji jest darmowy)

21/04/2015 Wtorek godzina 18:00 – 21:00 HAPPY HOUR!!! za jeden zapłacony drink, drugi dostajesz gratis!!!

Ci vediamo!!!!